Печат на тази страница
Четвъртък, 19 Юли 2018 21:40

За Фродексим

Написана от
Оценете
(0 гласа)

Фродексим е търговска и инженерингова фирма, работеща в областта на енергетиката.Електромер ISKRAEMECO MT372

От основаването си през 1990 г., Фродексим определя своята мисия да предлага и внедрява за клиентите си качествени и високо технологични решения и продукти от утвърдени световни производители на конкурентни цени, обезпечени с компетентно инженерингово и сервизно обслужване.

Екипът е формиран от висококвалифицирани специалисти с дългогодишен опит в проектиране, доставка на оборудване, изграждане и поддръжка на електроенергийни обекти.

Еталонна апаратура ZERAТърговската дейност на Фродексим е специализирана в доставки на оборудване средно и ниско напрежение, измервателно и еталонно оборудване, производство на водещи компании в съответната област.

Инженеринговият потенциал на Фродексим е в основата на разработката и производството на хардуер и софтуер, базирани на международните стандарти и предписания. Изделията са предназначени за изграждане на автоматизирани системи за дистанционно отчитане на електромери с възможности за контрол на присъединяването към електропреносната мрежа.

За да отговори на високите изисквания на съвременните пазари, във Фродексим е въведена система за управление на качеството, съгласно ISO 9001:2008.

Прочетена 36979 пъти
Роберт Кюнстлер

Последните от Роберт Кюнстлер

Този уеб-сайт използва бисквитки, за да работи нормално.

Използвайки уеб-сайта, Вие се съгласявате с използването на бисквитки.